Billey Preloader

NOISE werk

NOISE werk

NOISE werk

In dienst bij: NOISE, reclamebureau in Amsterdam
Datum: Augustus 2018 – Heden

Over noise

NOISE is een reclamebureau in Amsterdam die voor vele grote merken werkt. Zoals: Coca-Cola, Warner Bros, Rijksoverheid, Nestlé en Sanoma. Ik ben sinds Augustus 2018 in dienst bij NOISE als Designer. Hier toon ik een aantal projecten waar ik met trots aan heb meegewerkt!

CocaCola_Amsterdam_AlbertCuypstraat_I

Project

Coca-Cola sustainability

Een campagne met een opvallende boodschap: geniet volop van de zomer met Coca-Cola, maar ga verantwoord om met de waardevolle verpakkingen. De campagne start in juni 2019 met een levensgroot doek, waarbij de slogan ‘Don’t buy Coca-Cola if you don’t help us recycle’ wordt onthuld. Met die slogan maakt Coca-Cola duidelijk dat recycling van lege verpakkingen alleen succesvol kan zijn, als consumenten samen met Coca-Cola de cirkel rondmaken.

Klik hier om het hele project te bekijken.

Project

Rookvrije
Generatie

Op rookvrij.nl kan iedereen met één druk op de knop laten weten welke sportvelden en speelplekken in hun buurt rookvrij moeten worden. In deze campagne laten we zien dat alle schoolpleinen al rookvrij zijn, maar de sportvelden en speelplekken nog niet. En benadrukken we hoe het simpel is om zelf een bijdrage te leveren. Zo kan iedereen zelf helpen voorkomen dat kinderen beginnen met roken. De campagne wordt landelijk uitgerold met 2 tv-commercials (1 voor sportvelden en 1 voor speelplekken), social advertenties en online banners.

 

Tenet_Geveldoek_Mockup

Project

Warner Bros

Sinds september 2016 is NOISE het through-the-line creatief bureau van Warner Bros. Pictures International Holland. Onder de samenwerking vallen alle bioscoopfilms van Warner Bros. Pictures. Tenet is de eerste blockbuster film die Hollywood uitbrengt sinds de bioscopen overal ter wereld de deuren moesten sluiten vanwege het coronavirus. NOISE ontwikkelde een OOH-campagne met abri-posters en geveldoeken. Naast de outdoor-inzet zijn er ook een aantal printuitingen en een digitale bannercampagne ontwikkeld.

Klik hier om het hele project te bekijken.